Om 3D Fotteknik

Vi är spunna ur teknik i kombination med klassisk kiropraktik och tillverkning av formgjutna innersulor.

3D Fotteknik är grundat av Jonas Rosenfors & Tomas Lundström, där Jonas är legitimerad kiropraktor på Dragetkliniken i Bålsta och Tomas som är välrenommerad expert inom 3D teknik i Norden. Jonas har ägnat större delen av sitt professionella arbetsliv till att skapa bättre förutsättningar för människors hälsa genom kiropraktik och skoinlägg.

Men frustrationen med klassiska metoder som tar lång tid att göra och kräver stort tålamod hos utövaren och kunden har alltid varit påtaglig. Därför blev allt självklart när han hittade 3D-teknik som möjliggör samma sak, fast bättre och med kortare ledtid och som endast kräver ett enda besök för patienten.

"Den här tekniken är revolutionerande och möjliggör så oerhört många möjligheter. Vi kortar ned ledtider från 3 månader till 7 dagar och vi kan med enkelhet korrigera olika former av obalanser och hälsotillstånd genom mjukvara"

- Jonas Rosenfors

Kliniker och hälsoutövare kan använda vår teknik

Vårt team har byggt ett koncept som möjliggör att vi enkelt kan låta andra kliniker och hälsoaktörer dra nytta av hela vår lösning. Det betyder att vi också kan erbjuda vår lösning till andra kliniker. Är du intresserad av vår teknik? — kontakta oss