Hur kan vi hjälpa dig?

Vår teknik passar alla,
oavsett behov

Vi skapar en sula som är helt anpassad för dina behov, oavsett vilket fel du har. Det är viktigt att du under ditt besök på vår klinik berättar om besvär som du upplever, t.ex Artros eller andra smärtor i fötterna.

Plantar Fasciit (Hälsporre)

Smärtan från plantar fasciit kan sitta olika hos olika personer. Vi prickskytter smärtan och avlastar området runtom.

Nedsjunket fotvalv "Plattfot"

Många patienter lider av nedsjunket fotvalv, vi rekonstruerar formen av ditt fotvalv och höjer upp detta. Oftast kan man behöva börja smått för att öka på med tiden för att inte chocka foten och dra på sig ytterligare skador.

Hallux Valgus

Ett allt mer vanligare bekymmer då skor i allmänhet är trängre. Vi placerar ut en åtgärd på sulans form som motverkar problemet och reducerar eventuella problem.

Mortons Neurom

Att ha ont i foten kan orsakas av många saker, en av dessa är Mortons Neurom som är när en nerv i framfoten hamnat i kläm under en lång tid så att en nervknut bildats. Vi placerar en så kallad pilott. Detta för att höja det främre fotvalvet så att det avlastas.

Pronation

Ett av de allra vanligaste bekymmer hos patienter, där foten har en onaturlig vinkling inåt. Detta korrigeras med stöd under fotvalvet

Supination

Personer med ovanligt höga fotvalv kan lida av supination som gör att belastningen på hamnar helt och hållet på fotens utsida detta korrigeras med en stöd i fotvalvet och eventuellt ändring av hälvinkling.

Artros

Att ha artros blir väldigt jobbigt, speciellt i fötterna då man alltid måste belasta fötterna. Det är då viktigt att ha mjuka och följsamma sulor. För våra Artros patienter så har vi speciella sulor, som fortfarande är helt anpassade efter patientens fot.

Benlängdsskillnad

Man kan födas med olika längd på benen, eller rent av varit med om en olycka som gör att det är längdskillnader. Vi höjer inte bara hälen vid större skillnader, utan vi bygger en mer följsam sula ända fram till tårna som skapar en mer naturlig upphöjning.

Ta kontroll över din hälsa. Boka 3D-skanning idag.

350 kr kostar 3D-skanningen på kliniken. Du betalar för skanningen direkt vid bokningen.

Sportsulor Barn & Vuxen: 1200kr.
Barn: 1 150 kr/skoinlägg.
Vuxen: 1 450 kr/skoinlägg.

I kassan så läggs en rabatt på per automatik när du väljer fler av samma produkt. Det kommer även hem en rabattkod i samband med ditt första köp och denna är giltig för ditt nästkommande köp.

Nej. Våra produkter säljs inte i butik eftersom dem är unikt framtagna för dina fötter. Du behöver besöka en av våra kliniker för att få dina fötter skannade för att sedan beställa dina sulor på vår hemsida. 

Skillnaden märks tydligast när det gäller komfort, våra 3D-printade sulor är tillverkade med speciell multi-lager-teknik som gör att alla områden på sulan har olika karaktärer. Detta ökar komforten då traditionellt gjutna sulor är solida och hårda rakt igenom. Vi kan även lägga in specifika områden för att lindra smärta mot t.ex hälsporre.

Beroende på förutsättningarna och utmaningarna just dina sulor får kan man räkna med att vanliga promenad sulor håller mellan 1 till 2 år.  Just sportmodellen är väldigt individuellt och beroende på hur mycket du sportar samt vilka sporter du utövar.

Våra sulor är skapta för alla ändamål och kan med enkla medel justeras så att du kan ha olika former av sulor för dina aktiviteter. En lite mjukare när du promenerar eller är på jobbet och en mer stöttålig när du tränar till exempel. Alla människor med pronationsproblematik blir hjälpta av våra sulor.

Barn

För barn är våra sulor förebyggande mot fot-, knä- och ryggproblem.

Vuxna

För vuxna ökar vi komforten i skorna samt förebygger problem från fötter och knän. 

Sport/aktivitet

Prestationshöjande komfort och förebyggande för skador.